Vaststelling wijziging bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Oud-Sabbinge’

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 6, lid 5 van het bestemmingsplan, bekend dat zij op 9 november jl. hebben besloten om een wijziging van het bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Oud-Sabbinge’ vast te stellen.

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het samenvoegen van de woningen Kasteelstraat 5 en 7.

Tegen het voornemen tot het vaststellen van de wijziging zijn geen zienswijzen ingediend, waarvan bij deze, op grond van artikel 3:18, lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht, mededeling is gedaan.

Met ingang van 18 november 2010 ligt het vastgestelde wijzigingsplan 6 weken ter inzage. Het besluit is tevens te raadplegen via www.goes.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen dit besluit kan iedere belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zijn zienswijze bij ons college kenbaar te maken, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.U moet dat doen binnen zes weken vanaf de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, dat wil zeggen vanaf de tweede dag na de datum van publicatie.

Tevens kan degene die tijdig beroep heeft ingediend, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Burgemeester en Wethouders van Goes,

de secretaris,

C.G.M. Maas.

De burgemeester,

D.J. van der Zaag.

Naar boven