Ontwerpbestemmingsplan ‘Oosthuizerweg 13’

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 18 november 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Oosthuizerweg 13’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan voorziet in een nieuwe juridisch planologische regeling voor het realiseren van 4 nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouwen met in totaal 42 opslagunits in twee bouwlagen op het achterterrein van het perceel, alsmede het oprichten van een hellingbaan en een verkeersdek, het deels verhogen en splitsen van het reeds bestaande bedrijfsgebouw in 21 opslagunits en 4 kantoorruimtes (waarvan één unit ook kan worden gebruikt als opslagunit) en de realisering van parkeerplaatsen aan de voorkant van het bedrijfsgebouw en op het achterterrein voor de opslagunits.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oosthuizerweg 13’ met de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende de eerdergenoemde periode ter inzage bij het loket van de afdeling VROM, Mgr. C. Veermanlaan 1f in Volendam tijdens de openingsuren van 9.00−12.30 uur. Buiten die uren kan het plan op afspraak worden ingezien (tel. 0299-398449/398417).

Digitaal raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien. Via de website van de gemeente: www.edam-volendam.nl, via de rubriek Wonen, werken en bouwen, → Wonen, bouwen en bestemmingsplannen → ontwerpbestemmingsplan ‘Oosthuizerweg 13’ met een link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de eerdergenoemde periode kan eenieder (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD Volendam onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Oosthuizerweg 13’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met een medewerker van de sectie Ruimtelijke Ontwikkeling (tel. 0299-398449/398417).

Naar boven