Ontheffing bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken bekend dat zij hebben besloten een ontheffing ex artikel 3.22 van de Wet ruimtelijke ordening te verlenen van het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’ voor het tijdelijk in gebruik nemen van gronden ten behoeve van het inrichten van een werkterrein en het aanleggen van gronddepots aan de Achterweg 11A tot eind 2012. Tevens is een tijdelijke uitritvergunning verleend.

Het besluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 november 2010op maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur, alsmede op donderdag tot 20:00 uur voor een periode van zes weken ter visie in de gemeentewinkel van het Gemeentehuis. Gedurende deze periode kan beroep worden ingesteld.

Inlichtingen over of een toelichting op de ter inzage liggende stukken kunnen uitsluitend worden verkregen op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.

Het besluit met bijbehorende stukken zijn eveneens in te zien via de gemeentelijke website www.noordwijk.nl. Het besluit is tevens te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Noordwijk, 17 november 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven