Bestemmingsplan ‘Lewedorp, gedeelte West-Kraaijertpolder, 1e herziening, 2010’

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 4 november 2010 heeft de gemeenteraad van Borsele het bestemmingsplan ‘Lewedorp, gedeelte West-Kraaijertpolder, 1e herziening, 2010’ ongewijzigd vastgesteld. Vanaf 18 november 2010 ligt het bestemmingsplan samen met het vaststellingsbesluit voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een aanpassing van het verkavelingsplan van de woningen aan de Zwarte Bessenstraat in Lewedorp. De herziening houdt in dat er, met behoud van de bestaande structuur, vier extra woningen gebouwd kunnen worden op de kavels aan de Zwarte Bessenstraat.

Inzage

Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u vanaf 18 november 2010 het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’. Vul vervolgens in het venster ‘ID’ de volgende plancode in: NL.IMRO.0654.BPLDWK1HZ2010.

U kunt de stukken ook inzien via www.borsele.nl/bestemmingsplan.

Het vaststellingsbesluit ligt daarnaast samen met het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bovengenoemde bestemmingsplan kan een belanghebbende beroep instellen. Dit is mogelijk op grond van artikel 8.2, lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening. U kunt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 19 november 2010 t/m 30 december 2010.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 17 november 2010

Naar boven