Surhuisterveen: De Wielewaal 2a en 2b (Ontwerp Partiële herziening bestemmingsplan)

Wij maken bekend dat vanaf 17 november tot en met 28 december 2010 het ontwerpplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Surhuisterveen-dorp, De Wielewaal 2a en 2b’ ter inzage ligt om de bouw van twee woningen planologisch mogelijk te maken. Het ontwerpplan kunt u inzien op het gemeentehuis van Achtkarspelen in Buitenpost. U kunt het ontwerpplan ook inzien via onze website www.achtkarspelen.nl (Informatie over→Leefomgeving en wonen→Bestemmingsplannen) of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de bovengenoemde termijn kunt u uw zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar maken. Dit kan per brief, e-mail of mondeling (op afspraak). Uw brief of e-mail moet voorzien zijn van uw naam, adres en woonplaats en een motivering.

Brief:

Een zienswijze per brief kunt u kunt sturen naar de gemeenteraad van Achtkarspelen, Postbus 2, 9285 ZV Buitenpost.

E-mail:

Een zienswijze per e-mail kunt u mailen naar gemeente@achtkarspelen.nl

Mondeling:

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met G. Klont, tel. (0511) 54 81 13. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u om tijdig (vóór 13 december 2010) een afspraak te maken.

Als u een zienswijze indient kunt u er voor kiezen uw zienswijze nader toe te lichten in een hoorcommissie. Deze hoorcommissie bestaat uit leden van de gemeenteraad. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken kunt u dit bij uw zienswijze aangeven.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met G. Klont, tel. (0511) 54 81 13 van de afdeling Ruimte.

Buitenpost, 16 november 2010

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,

T.J. van der Zwan,

burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven