stcrt-2010-1789-001.png Vaststelling bestemmingsplan Havenstraat-zuid/Gieterijstraat

De gemeenteraad van Ridderkerk heeft op 21 januari 2010 het bestemmingsplan ‘Havenstraat-zuid/Gieterijstraat’ vastgesteld. Het betreft een herziening van het bestemmingsplan De Gieterij voor de percelen Gieterijstraat 80–110 gelegen tussen de Gieterijstraat en de Havenstraat. Aanleiding voor dit nieuwe bestemmingsplan vormt een bouwplan welke behalve in kantoorunits, die op grond van het geldende bestemmingsplan zijn toegestaan, ook in bedrijfsunits voorziet.

Met ingang van 5 februari 2010 ligt het bestemmingsplan ‘Havenstraat-zuid/Gieterijstraat’ gedurende zes weken ter inzage in het Gemeentelijk Service Centrum (Koningsplein 1).

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren brachten, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). U kunt ook beroep instellen indien u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze naar voren te brengen.

Tenzij gedurende de termijn van terinzageligging een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling bestuursrechtspraak, treedt het besluit in werking één dag na afloop van de beroepstermijn.

Ridderkerk, 4 februari 2010

Naar boven