Vaststelling bestemmingsplan ‘Zuidelijke Achterweg 8, Sommelsdijk’

Burgemeester en wethouders van Middelharnis maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Middelharnis bij besluit van 4 november 2010 het bestemmingsplan ‘Zuidelijke Achterweg 8, Sommelsdijk’ heeft vastgesteld.

Het plangebied ligt binnen het Beschermd dorpsgezicht van Sommelsdijk. Het perceel de Zuidelijke Achterweg 8 wordt begrensd door de Dorpsweg en de Zuidelijke Achterweg. De huidige bestemming van het perceel is ‘Tuin’ en ‘Erf’. Het doel van het bestemmingsplan is het bouwen van een woning mogelijk maken en het perceel te voorzien van een actuele juridische planologische regeling.

Het bestemmingsplan ‘Zuidelijke Achterweg 8, Sommelsdijk’ ligt met ingang van 15 november 2010gedurende een periode van zes weken ter inzage en is in te zien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kan het bestemmingsplan tijdens openingstijden (www.middelharnis.nl) worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, gevestigd aan de Koningin Julianaweg nummer 45 te Middelharnis.

Gedurende genoemde termijn van ter inzage legging van zes weken kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een schriftelijk beroepschrift worden ingediend tegen het bestemmingsplan door:

  • diegene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende, die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening tijdig een zienswijze kenbaar te maken;

Deze beroepschriften dienen te worden gericht aan: Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Middelharnis, november 2010

Burgemeester en wethouders van Middelharnis.

Naar boven