Vaststelling bestemmingsplan Eikenlaan 4

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad van Eemnes op 21 september 2010 het bestemmingsplan ‘Eikenlaan 4’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan Eikenlaan 4 voorziet in het wijzigen van de huidige bestemming ‘aannemersbedrijf/caravanstalling’ in ‘bedrijf’ met aanduiding bedrijf tot milieucategorie 2. In de bijbehorende Staat van Bedrijvigheid is geregeld welke type bedrijven tot deze milieucategorieën behoren.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan, bijbehorende stukken en het bijbehorende raadsvoorstel en -besluit, liggen vanaf woensdag 17 november 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op maandag ook van 13.30 uur tot 15.30 uur. Tevens is het bestemmingsplan Eikenlaan 4 te raadplegen via de website (www.eemnes.nl).

Beroep

Gedurende de inzage termijn kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de raad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de raad naar voren te brengen;

  • eenieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het bestemmingsplan heeft aangebracht.

Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven