Kennisgeving Onherroepelijk Projectbesluit Prinsengracht 43 K

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het Projectbesluit Prinsengracht 43 K met ingang van 22 oktober 2010 onherroepelijk is geworden. Het projectbesluit betreft de ligplaatsvergroting van een woonark.

Het besluit van het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum van 31 augustus 2010 heeft van 10 september 2010 tot en met 21 oktober 2010 ter inzage gelegen. Binnen deze termijn van terinzageligging kon tegen dit besluit beroep en/of een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aangezien niemand gebruik heeft gemaakt van deze mogelijkheid, is het projectbesluit Prinsengracht 43 K na afloop van de beroepstermijn onherroepelijk geworden.

Het projectbesluit is in te zien op:

  • het Stadhuis, Amstel 1, Bouwloket.

    U kunt elke werkdag op afspraak terecht bij het Bouwloket tussen 9.00–17.00 uur. Een afspraak kunt u tot twee dagen van tevoren maken door te bellen met het gemeentelijke informatienummer 14020 of door een e-mail te sturen aan vergunningenbouw@centrum.amsterdam.nl

  • en is digitaal beschikbaar via: www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl

Amsterdam, 11 november 2010

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven