Kennisgeving inzage bestemmingsplan Marken – Kerkbuurt 114

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Marken – Kerkbuurt 114’ op 23 september 2010 ongewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan (nr. NL.IMRO.0852.BPKMAKerkb11409-va01) ligt met ingang van 12 november 2010 gedurende een periode van 6 weken terinzage. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de splitsing van de woning aan de Kerkbuurt 114 te Marken, kadastraal bekend als sectie B nummer 639.

Inzage stukken

Het vastgesteld bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 12 november 2010 tot en met 23 december 2010 ter inzage en kunnen worden ingezien:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl, die ook te bereiken is via de gemeentelijke website: www.waterland.nl/digitale-ruimtelijke-plannen.

  • bij het secretariaat van de afdeling VROM, in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, woensdag van 8.00 tot 16.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

  • De digitale bestandenset wordt beschikbaar gesteld op de website: www.waterland.nl/digitale-ruimtelijke-plannen.

Instellen beroep

Tijdens de ter inzage termijn kunt u een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • degenen die een zienswijze hebben ingebracht én belanghebbende zijn;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan bij de gemeente kenbaar te maken;

  • alle belanghebbenden, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeente bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Ook voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Waterland, 11 november 2010

Naar boven