Bekendmaking ontwerpprojectbesluit ‘Carpoolplaats Schoonhovenseveer’

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3:11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 12 november 2010 gedurende zes weken ter inzage lig het ontwerpprojectbesluit ‘Carpoolplaats Schoonhovenseveer’. De stukken liggen ter inzage bij het klantcontactcentrum, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf. De stukken zijn tijdens kantooruren ( ma t/m vr 9.00–12.00 uur en op donderdag van 17.00–20.00 uur) voor eenieder in te zien.

Het ontwerp van het projectbesluit ‘Carpoolplaats Schoonhovenseveer’

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat op het dijktalud tussen de Schoonhovenseveer en de bedrijfsbebouwing van Akzo Nobel een carpoolplaats kan worden gerealiseerd. Het plangebied wordt aan de noord- en de oostzijde begrensd door de rivier de Lek en aan de zuid- en westzijde door bedrijventerrein Gelkenes.

Gedurende de termijn van terinzageligging bestaat voor een ieder de mogelijkheid om schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer W.H. van Essen tel. 0184-805 178.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken zijn in te zien via de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Naar boven