Kennisgeving bestemmingsplan Melkweg 1ste fase

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Graafstroom kennis van het feit dat zij het volgende bestemmingsplan voorbereidt:

Uitbreiding bedrijventerrein Melkweg 1ste fase

Het betreft een bestemmingsplan dat enerzijds de ontwikkeling van het plangebied mogelijk maakt en consolideert anderzijds de inmiddels gerealiseerde (bedrijven)functies.

Het plangebied wordt – globaal bezien – aan de noordzijde begrensd door de achterwetering, aan de oostzijde door de sloot in het verlengde van Hofwegen 34, aan de zuidzijde door de Melkweg en aan de westzijde door de recente nieuwbouw van Insigne.

Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid van het Bro wordt hier gemeld dat er op dit moment geen stukken ter inzage liggen en dat er geengelegenheid wordt gegeven tot inspraak.

De komende tijd zullen de onafhankelijke instanties, gedurende zes weken, in de gelegenheid gesteld worden om advies uit te brengen over ons voornemen.

Te zijner tijd zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. De kennisgeving van deze terinzagelegging zal in de Staatscourant en ‘Het Kontakt’ en op onze website worden gepubliceerd. Eenieder zal dan in de gelegenheid worden gesteld zienswijzen naar voren te brengen.

Meer informatie: Afdeling Regelgeving.

Naar boven