Vestiging voorkeursrecht Trappenberg-Kloosterschuur

De gemeenteraad heeft op 4 november 2010 besloten de aanwijzing van de percelen, waarop de artikelen 10–24, 26 en 27 Wvg van toepassing is, om op grond van artikel 9.4.1. van het overgangsrecht Wvg ter verlengen voor 1 jaar in onderstaand gebied.

Gebied

Omschrijving

Planologische Ontwikkeling

Rond Voorhouterweg, Rijnsburg

Trappenberg-Kloosterschuur

Bestemmingsplan

Het voorkeursrecht betekent dat wanneer de eigenaar van de in het voorstel begrepen grond zijn perceel wenst te vervreemden hij dit perceel eerst aan de gemeente Katwijk te koop moet aanbieden.

Terinzagelegging

Het raadsbesluit ligt samen met de kadastrale kaart en de perceelslijst met ingang van 12 november 2010 gedurende de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis en de servicepunten.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen vanaf 12 november 2010 tot en met 24 december 2010 tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen bij de raad. Het indienen van een bezwaarschrift schorst in de meeste gevallen niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van spoed kunt u daarom een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter, sector bestuursrecht van rechtbank, postbus20302, 2500 EH Den Haag.

Naar boven