Gewijzigde vaststelling bestemmingsplanGasontvangststation en Gasverdeelstation

Op 30 september 2010 heeft de gemeenteraad van Katwijk het bestemmingsplan ‘Locatie Gasontvangststation en Gasverdeelstation’ gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan beoogd de verplaatsing van het Gasontvangststation en het Gasverdeelstation uit het gebied Haven fase 2 naar het parkeerterrein aan de Visserijkade met het benodigde leidingtrace langs de Karel Doormanlaan mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld. Voor een volledig overzicht van de wijzigingen wordt verwezen naar het raadsvoorstel en de overige bijlagen die samen met het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage liggen.

Ter inzage

Het door de raad van Katwijk op 30 september 2010 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 12 november 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten.

Het bestemmingsplan is tevens raadpleegbaar op de gemeentelijke website onder ‘actueel’, ‘bekendmakingen’ en vervolgens ‘bestemmingsplan’.

Beroep

Tegen het besluit van de raad kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college kenbaar hebben gemaakt en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze bij het college kenbaar te hebben gemaakt;

  • tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden eveneens beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van onverwijlde spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven