stcrt-2010-1778-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Kom Erp, herziening hoek Oudveld/Hesselereind’

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Kom Erp, herziening hoek Oudveld/Hesselereind’, zoals dit door de Raad bij besluit van 21 januari 2010 is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor eenieder tijdens openingstijden ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, en tijdens openingstijden in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1. Tevens is het bestemmingsplan elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Het bestemmingsplan ‘Kom Erp, herziening hoek Oudveld/Hesselereind’ maakt het mogelijk dat op de hoek Oudveld-Hesselereind een vrijstaande woning of een tweekapper kan worden gebouwd.

Binnen deze termijn kan beroep tegen het Raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • Belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen.

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Veghel, 10 februari 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven