Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kern Dodewaard en buurtschap Wely’

Kennisgeving art. 3.8 Wet Ruimtelijke Ordening

Van 11 november 2010 t/m 22 december 2010 ligt voor eenieder ter inzage het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 9 september 2010 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Kern Dodewaard en buurtschap Wely’.

Dit plan herziet de vigerende bestemmingsplannen binnen de kern. Het is een conserverend plan, dat uitgaat van het in stand houden van de bestaande situatie. Uiteraard gaat het dan wel om een legale en/of gewenste situatie. Het vastgestelde bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan op onderdelen gewijzigd.

Inzageplaatsen:

  • digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. (www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpDOWEkern-vst1);

  • via de website van de gemeente www.nederbetuwe.nl (onder Actueel → Bekendmakingen → Ruimtelijke ordening → Bekendmakingen 10 november 2010);

  • op afspraak bij de Bouwbalie in de Dependance van het gemeentehuis, Boveneindsestraat 6 in Kesteren.

Beroep: tijdens inzagetermijn, schriftelijk bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep is mogelijk door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden, die kunnen aantonen, dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, dan wel belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de aangebrachte wijzigingen.

Inwerking: het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, 10 november 2010

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe.

Naar boven