Het ontwerp projectbesluit Noordhoff ongenummerd te Zuidlaren

Het perceel aan de Noordhoff te Zuidlaren (kadastraal bekend als gemeente Zuidlaren, sectie G, nummer 5003) is op dit moment een leegstaand, braakliggend terrein zonder bebouwing. Het huidige terrein is vrijwel volledig verhard. Het voornemen is om op dit perceel een woning met aangebouwd bijgebouw op te richten. Het bijgebouw zal worden gebruikt voor het uitoefenen van een aan huis verbonden beroep/ bedrijf.

De afgelopen periode is het een ontwerp ‘projectbesluit Noordhoff ongenummerd te Zuidlaren’ opgesteld, deze kunt u vanaf vrijdag 12 november 2010 voor een periode van 6 weken in te zien.

Ontwerp ‘projectbesluit Noordhoff ongenummerd te Zuidlaren’

In projectbesluit wordt geregeld waar en onder welke voorwaarden bepaalde gebruiksfuncties zijn toegestaan. Ook wordt hierin bepaald welke bouwwerken er ten behoeve van deze functies mogen worden opgericht. Het projectbesluit fungeert daarmee als toetsingskader voor de beoordeling van bouwvergunningen. Middels dit projectbesluit kan medewerking worden verleend aan de reeds ingediende bouwaanvraag.

Kom het ontwerp projectbesluit even inzien!

Het ontwerp projectbesluit ‘Noordhoff ongenummerd te Zuidlaren’ ligt met ingang van vrijdag 12 november 2010 voor een periode van 6 weken ter inzage op het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het ontwerp kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak. Het projectbesluit is daarnaast tevens digitaal te raadplegen op onze website www.tynaarlo.nl. U kunt het projectbesluit vinden in de rubriek ‘Bouwen en Wonen’. Klik vervolgens door naar ‘Bestemmingsplannen in procedure’. Tenslotte kunt u het plan gedurende de genoemde termijn raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen een zienswijze over het ontwerp projectbesluit ‘Noordhoff ongenummerd te Zuidlaren’, schriftelijk indienen bij de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries. Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Tynaarlo, telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven