Bestemmingsplan Raalte Kern, omgeving Markeweg 25

Burgemeester en wethouders van Raalte maken bekend dat zij bij besluit van 9 november 2010 het bestemmingsplan ‘Raalte Kern, omgeving Markeweg 25’ hebben vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel aan de Markeweg 25 en ligt tussen de Markeweg en de Burgemeester Kerssemakersstraat en voorziet in de bouw van vijf vrijstaande woningen.

Het vaststellingsbesluit en het betreffende bestemmingsplan liggen van 11 november 2010 tot en met 22 december 2010 voor een ieder ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan en bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op de website van de gemeente Raalte www.raalte.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende tegen het besluit over de vaststelling van het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Op grond van de Wet ruimtelijke ordening treedt het wijzigingsplan in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven