Ontwerpbestemmingsplan ‘Delden-Zuid, herziening Kievitstraat ong.’ en ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Beeldwaliteitsplan Kievitstraat ong. Delden’

Ontwerpbestemmingsplan ‘Delden-Zuid, herziening Kievitstraat ong.’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 11 november 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Delden-Zuid, herziening Kievitstraat ong.’.

Het opgestelde bestemmingsplan maakt de bouw van zes woningen ter plaatse van het voormalig bergbezinkbassin aan de Kievitstraat juridisch-planologisch mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is in te zien in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het ontwerpbestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.KNxDDNxKievitstr-OP10

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.KNxDDNxKievitstr-OP10

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

Ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Beeldwaliteitsplan Kievitstraat ong. Delden’

Naast het ontwerpbestemmingsplan ligt in het gemeentelijk informatie-centrum ook het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Beeldwaliteitsplan Kievitstraat ong. Delden’ met ingang van 11 november 2010 gedurende 6 weken ter inzage.

Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ligt als bijlage bij het bestemmingsplan ‘Delden-Zuid, herziening Kievitstraat ong.’ ter inzage in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’.

Gedurende de genoemde inzagetermijn kan eenieder op grond van de gemeentelijke inspraakverordening schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbeeldkwaliteitsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

10 november 2010

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

H. Kok,

burgemeester.

G. Twickler,

secretaris.

Naar boven