Ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkdriel herziening 2009, Nijverheidsstraat’ (BP1060)

Het college van Maasdriel maakt bekend (art. 3.8 lid 1 Wro), dat van 11 november tot en met 22 december ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kerkdriel herziening 2009, Nijverheidsstraat’.

Het betreft de noordelijke zijde van het bedrijventerrein, gelegen aan de Nijverheidsstraat te Kerkdriel. De herziening van het bestemmingsplan maakt het mogelijk bedrijfswoningen aan de noordelijke rand van het bedrijventerrein te realiseren.

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op onze website onder Inwoner / bouwen / bestemmingsplan / Kerkdriel.

Iedereen kan tijdens de termijn van terinzagelegging reageren op het plan. Zienswijzen stuurt u voor afloop van bovengenoemde inzagentermijn onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Kerkdriel, Herziening 2009 BP1060’ aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk! Wilt u uw zienswijzen mondeling indienen dan kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Voor meer informatie neemt u contact op met de behandelend ambtenaar dhr. W. Zweverink, tel. 0418-638 889, of mailt u naar info@maasdriel.nl, t.a.v. dhr. W. Zweverink.

Naar boven