Ontwerpprojectbesluit (artikel 3.10 Wro) Hoeve de Lexhy Geleen, Urmonderbaan 7

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat het Ontwerpprojectbesluit voor de locatie Hoeve de Lexhy, Urmonderbaan 7 te Geleen, ter inzage wordt gelegd.

Dit projectbesluit biedt de mogelijkheid voor het veranderen van een kantoorruimte in een dienstwoning op het agrarisch complex Hoeve de Lexhy in Geleen.

Het Ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 november 2010 gedurende 6 weken (dus tot en met 22 december 2010) ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (gemeentehuis, Markt 1) en is digitaal in te zien op onze website: www.sittard-geleen.nl onder Gemeentezaken/Bekendmakingen/Vergunningen. Het plan is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondelinge of schriftelijkezienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (046) 4778569.

10 november 2010

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven