Consultatie i.v.m. de uitgifte van twee vergunningen voor landelijke commerciële radio-omroep in de FM-band (kavels A7 en A8)

In verband met de voorgenomen uitgifte van de landelijke commerciële FM-vergunningen voor de kavels A7 en A8 (voormalige Arrow radiofrequenties) worden met toepassing van artikel 5 van het Frequentiebesluit de volgende documenten geconsulteerd:

  • Ontwerpbekendmakingsbesluit (keuze voor vergelijkende toets);

  • Ontwerpregeling aanvraag en vergelijkende toets vergunningen kavels A7 en A8 in de FM-band en aanvraag vergunningen voor frequentieruimte in band III;

  • Ontwerpregeling vaststelling eenmalig bedrag commerciële radio-omroep 2010;

  • De conceptvergunningen voor de kavels A7 en A8 en twee conceptvergunningen voor digitale radio-omroep in band III.

Hoe kunt u kennisnemen van deze stukken

De bovengenoemde documenten zijn opvraagbaar via de website van het Agentschap Telecom (www.agentschap-telecom.nl).

Hoe kunt u reageren

Eenieder kan van donderdag 11 november 2010 tot en met woensdag 22 december 2010 zijn zienswijze over het ontwerpbekendmakingsbesluit, de ontwerpregelingen en de ontwerpvergunningen mailen naar: consultatie@at-ez.nl, t.a.v. de heer mr. drs. R.A. Diekema.

U kunt ook een schriftelijke reactie per post sturen naar:

Agentschap Telecom

t.a.v. de heer mr. drs. R.A. Diekema

Postbus 450

9700 AL Groningen

Gelieve in uw reactie aan te geven of deze openbaar mag worden gemaakt dan wel dat u wenst dat deze vertrouwelijk wordt behandeld. De ontvangen reacties en de wijze van verwerking zullen in het definitieve besluit worden besproken, tenzij u aangeeft dat de reactie vertrouwelijk dient te worden behandeld.

Naar boven