Ontwerpbestemmingsplan ‘Hedel, Bedrijventerrein De Kampen’ (BP1017)

Het college van Maasdriel maakt bekend (art. 3.8 lid 1 Wro), dat van 11 november tot en met 22 december ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Hedel, Bedrijventerrein De Kampen’.

Het plangebied beslaat de bebouwing van bedrijventerrein De Kampen, gelegen aan de noord-westzijde van de kern Hedel. De herziening van het bestemmingsplan maakt het mogelijk verouderde bestemmingsplannen te vervangen en bedrijventerrein ‘De Kampen’ te voorzien van een nieuwe bestemmingsregeling.

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45. U kunt het bestemmingsplan ook vinden op

  • Onze website onder Inwoner / bouwen / bestemmingsplan / Hedel / De Kampen

  • Ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hier het ontwerpbestemmingsplan inzien via de volgende link:

    http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1017-ON01

    of door in het linker keuzescherm ‘Hedel’ in te voeren bij ‘locatie’

  • De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.imro.maasdriel.nl/plannen/NL.IMRO.0263.BP1017-/NL.IMRO.0263.BP1017-ON01/

Iedereen kan tijdens de termijn van terinzagelegging reageren op het plan. Zienswijzen stuurt u voor afloop van bovengenoemde inzagentermijn onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Hedel, Bedrijventerrein De Kampen BP1017’ aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk! Wilt u uw zienswijzen mondeling indienen dan kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Voor meer informatie neemt u contact op met de behandelend ambtenaar dhr. W. Zweverink, tel. 0418-638 889, of mailt u naar info@maasdriel.nl, t.a.v. dhr. W. Zweverink.

Naar boven