Ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening uitbreiding bedrijventerrein Schoonoord

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening uitbreiding bedrijventerrein Schoonoord. Het bestemmingsplan is in te zien van 11 november tot en met 22 december 2010, tijdens de openingstijden op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) te Dalen. Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage.

Het plan omvat een ontheffingsregeling om de vestiging van volumineuze detailhandel, onder uitdrukkelijke voorwaarden, mogelijk te maken op de uitbreiding van het bedrijventerrein Schoonoord. Hiermee wordt de regeling voor wat betreft toegestane bedrijven op de uitbreiding van het bedrijventerrein Schoonoord ‘gelijkgetrokken’ met het reeds bestaande bedrijventerrein Schoonoord.

Tijdens deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, tel: 14 0524.

Het indienen van een zienswijze is een voorwaarde om later een beroep in te stellen tegen het vastgestelde plan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 10 november 2010

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven