Projectbesluit ex. artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening hebben genomen ten behoeve van het wijzigen en uitbreiden van het gebruik van gronden en opstallen met de volgende activiteiten: Wijnwinkel, magazijn ten behoeve van de wijnwinkel en de wijnproeverij, omvang van het terras, en het verstrekken van spijzen welke ter plaatse worden geconsumeerd op het perceel De Hees 32 te Sevenum. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Sevenum, sectie R, nr. 31.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het besluit met de bijbehorende stukken met ingang van 12 november 2010 (tot en met 23 december 2010), tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 12 november 2010 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen 6 weken na verzending van dit besluit kunt u beroep instellen bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Indienen van bezwaar schorst de werking van dit besluit niet op. Als er onverwijlde spoed is, kunt u naast het indienen van een beroepschrift tevens om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond.

Horst, 11 november 2010

College van burgemeester en wethouders,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven