Bestemmingsplan Piekenhoef Landbouwlaan west-2010

Burgemeester en wethouders van Oss maken bekend dat de gemeenteraad op 14 oktober 2010 het bestemmingsplan Piekenhoef Landbouwlaan west-2010 heeft vastgesteld. Binnen het plan Piekenhoef in Berghem ligt aan de Landbouwlaan een onbebouwde strook grond. Deze strook grond heeft nu de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden met woningen’. Het bestemmingsplan Piekenhoef Landbouwlaan west-2010 maakt op deze locatie de vestiging van maatschappelijke doeleinden en sportdoeleinden mogelijk. In het bestemmingsplan is ook een wijzigingsbevoegdheid ten behoeve van kantoordoeleinden opgenomen.

Ongewijzigde vaststelling

Het bestemmingsplan Piekenhoef Landbouwlaan west-2010 is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Vaststelling hogere grenswaarde

Op 20 juli 2010 hebben burgemeester en wethouders van Oss een besluit genomen tot vaststelling van een hogere grenswaarde van 55 dB(A) ten behoeve van de ontwikkeling van de gronden die in het bestemmingsplan Piekenhoef Landbouwlaan West, de bestemming ‘Gemengd’ krijgen. Hier worden onder meer onderwijsvoorzieningen gerealiseerd.

Inzage

Het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken en het besluit tot vaststelling van de hogere grenswaarde met bijbehorende stukken liggen voor iedereen met ingang van 11 november gedurende zes weken ter inzage en zijn raadpleegbaar:

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op de gemeentelijke website www.oss.nl en www.ruimtelijkeplannen-oss.nl;

  • bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op http://bestemmingsplan.oss.nl/RO-online/0828

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken – dus van 11 november tot en met 22 december 2010 – kan een belanghebbende tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en/of het besluit tot vaststelling van de hogere grenswaarde beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA den Haag.

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend kan geen beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan.

Het beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van het beroepschrift kan de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed dit gelet op alle betrokken belangen vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gericht aan de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA den Haag.

Naar boven