Vaststelling bestemmingsplan Klein Vink

De gemeenteraad van Venlo heeft in zijn vergadering van 27 oktober 2010 het bestemmingsplan Klein Vink vastgesteld (artikel 3.1 en 3.8 Wet ruimtelijke ordening). De ingediende zienswijzen zijn hierbij deels gegrond en deels ongegrond verklaard. Bij de vaststelling zijn diverse wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen, met name in de bestemmingsplantoelichting. De wijzigingen zijn samengevat in het zienswijzenrapport.

Recreatiepark Klein Vink is gelegen in het noorden van de gemeente Venlo, tegen de gemeentegrens met Bergen, tussen de N271, de Dorperheideweg en de Brandemolen. Het bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor het recreatiepark en de uitbreiding daarvan. De bedoeling is hier onder andere nieuwe, luxe recreatiewoningen, een hotel, bouwkavels voor exclusieve woningen en nieuwe natuur te realiseren.

Het vaststellingsbesluit ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 11 november 2010 gedurende zes weken (tot en met 22 december 2010) ter inzage in de Stadswinkel Venlo (receptie/centrale balie) aan de Prinsessesingel 30 te (5911 HT) Venlo. Het bestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd via www.venlo.nl (via Wonen en Milieu, Structuurvisies) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende de termijn van 6 weken waarbinnen het vaststellingsbesluit ter inzage ligt, op grond van het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

Venlo, 10 november 2010

Naar boven