Projectbesluit Strandboulevard 27

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 5 november 2010 een projectbesluit genomen voor het perceel Strandboulevard 27 (Strandparc Nulde). Hiermee wordt een overkapping over de speelplaats en het opstarten van een kleinschalige winkel in watersportartikelen mogelijk gemaakt.

Het projectbesluit ligt ter inzage van 11 november tot 23 december 2010 in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu. U kunt het projectbesluit inzien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 739, kunt u de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer. Het projectbesluit is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en is als pdf-bestand te bekijken op onze website www.putten.nl → direct naar → bestemmingsplannen.

Binnen de periode dat het projectbesluit ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden tegen het projectbesluit beroep instellen bij de Rechtbank Zutphen, sector Bestuursrecht, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Alleen een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij het college naar voren heeft gebracht, kan beroep instellen.

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven