Vastgesteld projectbesluit Lemel 19/19a in Hapert

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat een projectbesluit is genomen op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor Lemel 19 en 19a in Hapert. Een projectbesluit maakt het mogelijk om medewerking te verlenen aan een plan, in afwijking van het bestemmingsplan. Het besluit voorziet in splitsing van de langgevelboerderij in combinatie met sanering van een agrarisch bouwblok met bedrijfswoning. Het besluit is verzonden op 5 november 2010.

Tegen het ontwerpbesluit zijn zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen geven geen aanleiding tot een gewijzigd besluit. Het vastgestelde projectbesluit met de bijbehorende stukken ligt van 10 november tot en met 21 december 2010 (zes weken) ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Tegen dit besluit kan van 10 november tot en met 21december 2010 beroep worden ingesteld door degenen die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbende zijn én belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van zienswijze. Het beroepschrift kan worden gezonden aan rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Binnen deze termijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld tevens een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Stappaerts, afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, november 2010

Naar boven