Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Dijkhuizerhof’

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 10 november 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Dijkhuizerhof’ ter inzage ligt in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.00 uur en op woensdag van 8.00–20.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Dijkhuizerhof’ bevat de juridisch-planologische regeling voor het nieuwe landgoed Dijkhuizerhof aan de Dijkhuizerzandweg. Het nieuwe landgoed bestaat voor 90% uit nieuwe natuur. De overige grond is bestemd voor een landhuis en een beheerderswoning. Tevens voorziet het bestemmingsplan in de beëindiging van het huidige agrarische bedrijf aan de Dijkhuizerzandweg 14 te Epe.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het ontwerpbestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG004Dijkhuizerhof-OBP1, of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG004Dijkhuizerhof-OBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op: epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG004Dijkhuizerhof-OBP1

Reageren?

Eenieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling, tel. (0578) 67 88 76.

Epe, 9 november 2010

Naar boven