Vaststelling bestemmingsplan Kern Nieuw-Roden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘Kern Nieuw-Roden’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een actuele bestemmingsregeling en het vastleggen van de bestaande toestand ten aanzien van woningen, bedrijven, detailhandel, dienstverlening, horeca, sport, verkeer en groen. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld. Deze wijziging ten opzicht van het ontwerp heeft betrekking op het perceel Terheijlsterweg 47 te Nieuw-Roden.

Bestemmingsplan inzien

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt samen met het plan en bijbehorende stukken met ingang van woensdag 10 november 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Tijdens de openingsuren kunt u deze stukken inzien in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op de website www.gemeentenoordenveld.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn of haar zienswijze tegen het ontwerpbesluit bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • Een belanghebbende die bedenkingen heeft tegen de wijziging welke bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzicht van het ontwerpbestemmingsplan is aangebracht.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Dit besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Het instellen van beroep schorst de werking van dit besluit niet. Hiervoor kan tijdens de beroepstermijn, naast het beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. De inwerkingtreding wordt dan in ieder geval uitgesteld tot er een beslissing op het verzoek is genomen. Voor het instellen van beroep en/of voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Roden, 9 november 2010

Burgemeester en wethouders van Noordenveld.

Naar boven