Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Weidevenne, kwadrant Europa, uitbreiding pieklocatie Wales 2010’

Burgemeester en wethouders van Purmerend maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 12 oktober 2010 het uitwerkingsplan ‘Weidevenne, kwadrant Europa, uitbreiding pieklocatie Wales 2010’ hebben vastgesteld.

Met dit uitwerkingsplan wordt een planologische regeling getroffen voor de realisatie van de uitbreiding van de bestaande pieklocatie aan Wales met bijbehorende infrastructurele voorzieningen, in kwadrant Europa van de uitbreidingslocatie Weidevenne.

De betreffende stukken liggen met ingang van 9 november 2010 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij de Centrale Balie Publieksvoorlichting, op het stadhuis Purmersteenweg 42, Purmerend. De stukken worden tevens digitaal beschikbaar gesteld op de website van de gemeente: http://www.purmerend.nl/eCache/INT/68/016.html

Gedurende deze termijn kan een belanghebbende tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan naar voren heeft gebracht.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van vorengenoemde beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.

Purmerend, 2 november 2010

Burgemeester en wethouders van Purmerend,

namens dezen:

teammanager Beleid,

C.F.J. Mens.

Naar boven