Hultenhoek naast 4 te Groeningen, wijzigingsplan vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat van 10 november tot en met 21 december 2010 ter inzage ligt het door het College op 2 november 2010 vastgestelde plan ‘Wijzigingsplan Bestemmingsplan Kom Groeningen, Hultenhoek naast 4 te Groeningen’

Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerp ongewijzigd vastgesteld en heeft tot doel de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouwen en bijbehorende voorzieningen mogelijk te maken.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling en het vastgestelde plan liggen vanaf genoemde datum ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Boxmeer. Bovendien kunt u het plan raadplegen op de website www.boxmeer.nl.

Beroep

Binnen de voornoemde terinzagetermijn van 6 weken is het instellen van beroep alleen mogelijk voor belanghebbenden die tegen het ontwerp van het plan zienswijzen naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerpplan naar voren te brengen. U kunt uw beroep schriftelijk indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Boxmeer, 9 november 2010

Naar boven