Ontwerpbestemmingsplan Nieuwbouw basisschool Zevenhuisterweg Nieuw-Roden

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Nieuwbouw basisschool Zevenhuisterweg Nieuw-Roden’ met ingang van woensdag 10 november 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Noordenveld www.gemeentenoordenveld.nl .

Dit bestemmingsplan betreft het project voor vervangende nieuwbouw van de Meester de Vriesschool te Nieuw-Roden inclusief het bijbehorende gymlokaal op de voetbalvelden van de VV Nieuw Roden aan de Zevenhuisterweg te Nieuw-Roden.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC RODEN.

Op afspraak kan een mondelinge zienswijze worden gegeven. Daarvoor kunt u contact opnemen met mevrouw I.A. Kadijk (050-5027222).

Roden, 9 november 2010

Naar boven