stcrt-2010-1740-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Voermanplein

Het college van B&W maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 januari 2010 het bestemmingsplan Voermanplein heeft vastgesteld en gelijktijdig één wijziging van het bestemmingsplan Voermanplein heeft vastgesteld. Het voorliggende bestemmingsplan behelst de herinrichting van het Voermanplein en omgeving als onderdeel van het project Hattem aan de IJssel. Het project Hattem aan de IJssel voorziet in het aanbrengen van groenvoorziening, plein, fietspaden, rijbaan en overige verharding.

Het betreft de volgende wijziging in de regels:

De toevoeging van een nieuw punt c in artikel 3.1 van de bestemmingsregels, die luidt: ‘c. wegen’. De bestaande letters c t/m h zijn vernummerd tot d t/m i.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 8 februari 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het stadhuis bij de balie van cluster Vergunningverlening & Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0244.bpVoermanplein-0003 en de gemeentelijke website www.hattem.nl (bestemmingsplannen in procedure). De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.hattem.nl/roonline/0244/NL.IMRO.0244.bpVoermanplein-0003.

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren is gebracht, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 22 maart 2010, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Hattem, 5 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Hattem.

Naar boven