Ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenronde 2010’ en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 4 november 2010 het ontwerpbestemmingsplan Binnenronde 2010 en het ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage liggen.

Begrenzingen

Het plangebied ‘Binnenronde 2010’ wordt begrensd door de Binnenronde, de Dr. Slotemaker de Bruïnestraat en de Dr. Colijnstraat te Veenendaal.

Inhoud bestemmingsplan

Voor het bovengenoemde gebied zijn in korte tijd een aantal planologische procedures gevoerd:

  • Op 11 mei 2009 zijn de vrijstelling en bouwvergunning voor de oprichting van 19 woningen op de Binnenronde 2/4 onherroepelijk geworden.

  • Voor de school met sportzaal is een al eerder verleende bouwvergunning onherroepelijk geworden.

  • Op 19 augustus 2010 is het projectbesluit Binnenronde 2009, waarmee woningbouw en de realisatie van twee supermarkten mogelijk is gemaakt, onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan ‘Binnenronde 2010’ is gericht op het samenvoegen van de bovengenoemde planologische regelingen tot één planologisch-juridische regeling.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen en het ontwerpbesluit liggen met ingang van donderdag 4 november 2010 gedurende 6 weken (dus tot 16 december 2010) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Zowel op de website van de gemeente Veenendaal (www.veenendaal.nl) als op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien. Op de website van de gemeente Veenendaal is het plan te vinden onder ‘Bestuur en organisatie/Bekendmakingen’.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit naar keuze schriftelijk, via de e-mail of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw zienswijze kunt u richten aan de raad van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer G. Drost van de afdeling Beleid & Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 744.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen, het ontwerpplan of het ontwerpbesluit kunt u eveneens contact opnemen met de heer G. Drost van de afdeling Beleid & Ontwikkeling via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven