Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 21’

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 4 november 2010 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 21’ ter inzage ligt.

Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in een nieuwe juridisch-planologische regeling die de bouw van twee nieuwe woningen mogelijk maakt.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 21’ met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 4 november tot en met 15 december 2010 ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest. Het loket is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur–13.00 uur en op donderdag tussen 08.30–20.00 uur en bij Idea, kunstcentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest, alsmede bij bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg. Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via internet: www.soest.nl. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via internet:www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Gedurende deze periode van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA te Soest.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer mr. S.F. Supusepa, telefoon 035-6093470.

Naar boven