Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro, Dolderseweg 160B te Den Dolder

Burgemeester en wethouders van Zeist maken op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 4 november 2010 gedurende een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor het oprichten van een vrijstaande woning aan de Dolderseweg 160B te Den Dolder.

De documenten liggen ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist, Slotlaan 20 te Zeist Ook zijn de ontwerpbesluiten met de bijbehorende stukken in te zien op de website van de gemeente: www.zeist.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn van de terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Zeist, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het team Vergunningen, tel. (030) 698 79 11.

Zeist, 28 oktober 2010

Naar boven