Vaststelling bestemmingsplan Oranjekanaal NZ 2 Wezuperbrug

Burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maken bekend dat de gemeenteraad op 23 september 2010 het bestemmingsplan Oranjekanaal NZ 2 Wezuperbrug heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan

In dit bestemmingsplan wordt voor dit gebied het realiseren van een ‘bedrijf-recreatiebedrijf ’ mogelijk gemaakt.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan worden ingezien van donderdag 4 november tot en met woensdag 15 december 2010, op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, in het gemeentehuis van Coevorden bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) te Dalen. Na telefonische afspraak (telefoonnummer 0524-598598) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Als men dat wenst, kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven. U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.coevorden.nl/terinzage en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Vanaf vrijdag 5 november 2010 kan gedurende een termijn van 6 weken kan alleen een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep bij de de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, instellen.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Coevorden, 3 november 2010

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven