Vaststelling projectbesluit Klaverwei II

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken bekend dat volgens afdeling 3.4 Awb en artikel 3.11 lid 1 Wro, bij besluit van 19 oktober 2010 het projectbesluit ‘Klaverwei II’ is vastgesteld.

Het projectbesluit omvat de bouw van 71 ‘reguliere’ woningen op de uitbreidingslocatie ‘De Klaverwei II’ in Wijbosch. Tevens krijgen vier bestaande boerderijen de mogelijkheid om onder voorwaarden gesplitst te worden tot twee woningen. Ten slotte wordt er een Ruimte-voor-Ruimte woning gerealiseerd op het perceel aan de Broekkant 6. Het projectgebied wordt aan de noordzijde begrensd door het perceel de Broekkant 6 en de ontsluitingsweg Broekkant. De Veghelsedijk vormt de oostelijke grens terwijl de Mgr. Van de Venstraat de zuidelijke grens vormt. Aan de westzijde grenst het projectgebied aan de woonbuurt Klaverwei.

Ter inzage

Het vastgestelde projectbesluit met bijbehorende stukken met vaststellingsbesluit liggen vanaf 5 november tot en met 16 december 2010 ter inzage. Het projectbesluit is te raadplegen via de gemeentelijke website www.schijndel.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl waar het te vinden is onder NL.IMRO.0844.PB2005Klaverwei-VA01. Ook kan het projectbesluit worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Beroep projectbesluit

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen zes weken na de datum van bekendmaking een beroepschrift indienen, voor zover het beroep geen betrekking heeft op het te bouwen bouwplan. Dit beroep richt u aan de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het beroepschrift worden meegestuurd. Hiervoor brengt de rechtbank u kosten in rekening.

Voor zover uw bezwaren betrekking hebben op het te bouwen bouwplan kunt u te zijner tijd tegen de verleende bouwvergunning bezwaar maken en dan tevens bezwaar maken tegen de onderdelen van dit projectbesluit die betrekking hebben op het te bouwen bouwplan. Deze onderdelen van het projectbesluit kunnen nu nog niet aangevochten worden.

Naar boven