Vastgesteld Structuurvisie ‘Zuidrand Den Ham’

In de vergadering van 19 oktober 2010 heeft de gemeenteraad de ruimtelijke visie voor de zuidrand van het dorp Den Ham vastgesteld.

De structuurvisie Zuidrand Den Ham (idn: IMRO.1700.SVDH20100016-vas1) is een wijziging van de in 2000 vastgestelde structuurvisie voor het dorp Den Ham. De structuurvisie heeft betrekking op het huidige bedrijfsterrein van wegenbouwbedrijf Roelofs aan de Dorpsstraat en het gebied ten zuiden van de Vriezendijk:

  • a. De aanduiding ‘bedrijventerrein’ op het bedrijfslocatie van Roelofs Wegenbouw is gewijzigd in ‘gemengd maatschappelijk/wonen’, zodat de vestiging van de beoogde brede school en enige woningbouw mogelijk wordt gemaakt.

  • b. De aanduiding ‘zoekgebied wonen’ op het gebied ten zuiden van de Vriezendijk is gewijzigd in de aanduiding ‘bedrijventerrein te ontwikkelen’ voor het perceel op de hoek van de Vriezendijk en de Marleseweg. Dit is de beoogde bedrijfslocatie voor Roelofs Wegenbouw. Het gebied tussen de beoogde bedrijfslocatie Roelofs en de Bisschopsweg is aangemerkt als ‘zoeklocatie bedrijventerrein’ voor toekomstige bedrijfsontwikkelingen.

Terinzagelegging

  • Gemeentehuis

    De structuurvisie Zuidrand Den Ham met bijbehorend raadsbesluit en raadsvoorstel ligt vanaf vrijdag 5 november 2010 gedurende de reguliere openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de publieksbalie. Als u de structuurvisie buiten de openingstijden wilt inzien kunt u hiervoor een afspraak maken met één van de medewerkers van de Afdeling Dienstverlening (tel. 0546-840 840).

  • Website

    De structuurvisie Zuidrand Den Ham kunt u vanaf vrijdag 5 november 2010 inzien op de website van de gemeente onder ‘ter inzage’.

Bezwaar en beroep

Tegen het vaststellen van de structuurvisie is geen bezwaar en beroep mogelijk ingevolge het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht.

Naar boven