Vastgesteld bestemmingsplan ‘De Meent 2A’

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Breukelen bij besluit van 26 oktober 2010 het bestemmingsplan ‘De Meent 2A’ ongewijzigd heeft vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel, kadastraal bekend als gemeente Breukelen, sectie F, nummer 1663 en plaatselijk bekend als De Meent 2A. Middels het bestemmingsplan wordt het vervangen en vergroten van een recreatieark mogelijk gemaakt.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het besluit van de raad, het bestemmingsplan, met de hierbij behorende stukken liggen van vrijdag 5 november tot en met donderdag 16 december 2010 voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Markt 13 in Breukelen. De stukken kunnen op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen in het koetshuis. Het bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn ook in te zien op de gemeentelijke website www.breukelen.nl in de rubriek Wonen, wijken en verkeer → Bestemmingsplannen → Nieuwe bestemmingsplannen. Tevens is het plan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u beroep instellen?

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze aangaande het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft kenbaar gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn of haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van voornoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene, die beroep heeft ingesteld, kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak wel verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient gericht te worden aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. In het geval het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het vaststellingsbesluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven