Vaststelling Bestemmingsplan De Nieuwe Ooster

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oost maakt op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de stadsdeelraad op 19 oktober 2010 het bestemmingsplan De Nieuwe Ooster heeft vastgesteld.

Terinzagelegging

Het besluit ligt vanaf 4 november 2010 voor eenieder ter inzage.

Het bestemmingsplan met plan-ID NL.IMRO.0363.U0905BPSTD-VG01 is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl. Tevens is het bestemmingsplan in te zien bij de balie Publieksvoorlichting van het stadsdeelkantoor, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 8:00 tot 12:00 uur. Kijk voor meer informatie over de openingstijden op www.oost.amsterdam.nl, bij ‘openingstijden’ of bel met 020-2535444.

Omschrijving van het plangebied

Het plan wordt globaal begrensd door de Middenweg, de Kruislaan, de Gooiseweg en Betondorp en heeft tot doel het bieden van een actueel planologisch kader voor de begraafplaats met bijbehorende functies.

Beroep instellen

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan vanaf 5 november 2010 gedurende 6 weken beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijzen in te dienen. Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Amsterdam, 3 november 2010

Dagelijks bestuur van stadsdeel Oost.

Naar boven