Ontwerpbestemmingsplan Sparta-locatie Bermweg (artikel 3.8, lid 1 Wet ruimtelijke ordening)

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sparta-locatie Bermweg’ ter inzage is gelegd.

Plangebied

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Sparta-locatie Bermweg’ heeft betrekking op het perceel van de voormalige ijsbaanlocatie in het Schollebos aan de Bermweg.

Zakelijke inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan heeft als doel, de verhuizing van Sparta Rugby, Cricket en Jeu de Boules vanuit sportpark Couwenhoek naar de voormalige ijsbaanlocatie in het Schollebos aan de Bermweg mogelijk te maken.

Stukken beschikbaar en raadpleegbaar

Vanaf donderdag 4 november 2010 tot en met woensdag 15 december 2010 kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken raadplegen op de gemeentelijke website http://vis.capelleaandenijssel.nl/web_capelle of op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0502.PBP10Spartalocatie-3001.

Ook liggen het ontwerpbestemmingsplan ‘Sparta-locatie Bermweg’ en de daarbij behorende stukken ter inzage in het informatiecentrum in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111. Dit is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 19.00 uur.

Zienswijzen

Door een ieder kunnen vanaf donderdag 4 november 2010 tot en met woensdag 15 december 2010 schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan ‘Sparta-locatie Bermweg’ naar voren worden gebracht. Dit kan schriftelijk aan de gemeenteraad, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. Voor het binnen die periode mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met mevrouw T. Clementina-Bricen, telefoonnummer (010) 2848 762, e-mail t.clementina@capelleaandenijssel.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het reactieformulier op http://www.capelleaandenijssel.nl voor het indienen van uw zienswijzen.

Verdere procedure

De gemeenteraad neemt een besluit over de naar voren gebrachte zienswijzen en stelt vervolgens het bestemmingsplan vast

Capelle aan den IJssel, 3 november 2010

Naar boven