Ontwerp-Structuurvisie Heerenveen Centrum-Breed

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 8 november tot en met 17 december 2010 de Ontwerp-Structuurvisie Heerenveen Centrum-Breed ter inzage ligt.

De Ontwerp-Structuurvisie kunt u digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast staat de visie op de website van de gemeente; www.heerenveen.nl onder het kopje ‘actueel’ en vervolgens ‘ter inzage’. Een papieren exemplaar kunt u inzien in het gemeentehuis en de openbare bibliotheek in Heerenveen.

Structuurvisie

De Structuurvisie Heerenveen Centrum-breed is een plan waarin de toekomstvisie voor het centrum van Heerenveen is neergelegd. Het betreft een visie voor het centrum (centraal winkelgebied inclusief omliggende gebieden) voor de komende 10 à 15 jaar. De Structuurvisie geeft richting aan ruimtelijke ontwikkelingen in het centrum.

Om te komen tot de Structuurvisie is gesproken met bewoners, winkeliers en andere belangstellenden. Vorig najaar heeft het Voorlopig Ontwerp van de Structuurvisie ter inzage gelegen. De periode daarna is benut om de visie verder aan te scherpen en de realiseerbaarheid van de visie te toetsen. Het resultaat is een structuurvisie waarmee binnenkort de eerste stappen richting uitvoering kunnen worden gezet.

Reacties

Tijdens de termijn van terinzageligging kan iedereen een zienswijze op de Ontwerp-Structuurvisie kenbaar maken aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15000, 8440 GA in Heerenveen. Wanneer u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken, kunt u hiervoor een afspraak maken met Gerda Schilder, tel: 0513-617471.

Vervolg

De Ontwerp-Structuurvisie wordt, naar verwachting begin 2011, aan de gemeenteraad ter vaststelling voorgelegd.

Naar boven