Ontwerpprojectbesluit Dorpsweg 126B te Hoornaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden maken bekend dat met ingang van

5 november 2010 het ontwerpprojectbesluit ter inzage ligt.

De locatie Dorpsweg 126B in Hoornaar betreft de helft van het perceel van de voormalige locatie van de openbare basisschool ‘Klim Op’.

Inhoud projectbesluit

Het projectbesluit is er op gericht om de Maatschappelijke bestemming die op het perceel ligt, te wijzigen in een bestemming Wonen, zodat het mogelijk wordt om op het perceel een woning met daarbij behorende aan- en bijgebouwen te kunnen bouwen.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit (NL.IMRO.0689.PB3001-don2) en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang vanaf vrijdag 5 november 2010 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden ter inzage bij het loket van Bouw- en Woningtoezicht in het gemeentehuis, Groeneweg 33 te Hoornaar.

Website

Ook op de website van de gemeente Giessenlanden kunt u het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken inzien: www.giessenlanden.nl → Plannen en Projecten → Bestemmingsplannen → Bestemmingsplannen. Tevens is het ontwerpprojectbesluit digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan eenieder bij het college van burgemeester en wethouders zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Tevens kunt u uw zienswijze per e-mail kenbaar maken via: ro@giessenlanden.nl

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met de heer ing. J. Venderbos, telefoonnummer 0183-583807.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het ontwerpprojectbesluit kunt u eveneens contact opnemen met de heer ing. J. Venderbos van de afdeling Beleid en Projecten via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven