Wijzigingsplan Zuideinde 5, Zevenhuizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas maken op grond van artikel 3.8 lid 3 Wro bekend dat met ingang van 4 november 2010 het vastgestelde wijzigingsplan Zuideinde 5, Zevenhuizen, met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

In het ter plaatse van het perceel Zuideinde 5 te Zevenhuizen geldende bestemmingsplan ‘Eendragtspolder’ is binnen de bestemming ‘Agrarisch doeleinden met landschappelijke waarden (AL)’ een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor het vergroten van het bouwvlak. Het perceel Zuideinde 5 te Zevenhuizen is gelegen binnen voornoemde bestemming. Het ter plaatse gevestigde bedrijf wil op deze locatie een werktuigenloods realiseren, die met toepassing van deze wijzigingsbevoegdheid mogelijk wordt gemaakt.

Het wijzigingsplan is met een ambtshalve aanpassing vastgesteld. De ambtshalve aanpassing heeft betrekking op het aantal vierkante meters waarmee het bouwblok is vergroot. In het ontwerp wijzigingsplan was een te groot aantal vierkante meters opgenomen, wat nu conform de wijzigingsbevoegdheid in het moederplan is aangepast.

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 november 2010 gedurende 6 weken (dus tot en met 15 december 2010) tijdens openingsuren, voor belanghebbenden ter inzage in het raadhuis van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

De bovengenoemde stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1892.Wpzuideinde5-Va01. Het plan is ook te downloaden vanaf de .FTP server van de gemeente (http://zuidplas.gemeentedocumenten.nl). Op de website van de gemeente Zuidplas is het plan tevens als pdf-bestand in te zien (www.zuidplas.nl).

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden tegen de vaststelling van het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Naar boven