Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied (NL.IMRO.1714.001bpbui10-0120) met ingang van 4 november 2010gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gehele buitengebied van Sluis, voorziet in de juridisch planologische regeling van het betreffende gebied en vervangt (geheel of gedeeltelijk) de volgende bestemmingsplannen:

  • Buitengebied Sluis-Aardenburg

  • Landelijk gebied Oostburg

  • Buitengebied Oostburg.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?NL.IMRO.1714.001bpbui10-0120 of via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl Het ontwerpbestemmingsplan kan ook tijdens kantooruren worden ingezien in het gemeentehuis bij het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Hier kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingplan is de digitale versie van het bestand leidend.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied op de volgende wijze:

  • bij voorkeur via e-mail. Het daarvoor geldende formulier vindt u op de website van de gemeente;

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg;

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw A. de Feijter of mevrouw S. den Haan van de afdeling Omgeving, Economie & vastgoed, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0117-457 000.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sluis brengen tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij het besluit tot vaststelling van het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0031-117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 3 november 2010

Burgemeester en wethouders van sluis,

J.F. Sala,

burgemeester.

J. Dijkstra,

gemeentesecretaris.

Naar boven