Terinzagelegging ontwerpprojectbesluit Waterrijk Polderpark Oostpolder

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij op grond van artikel 3.1.1 Wro, het ontwerpprojectbesluit ‘Waterrijk Polderpark Oostpolder’ ter inzage zullen leggen. Het gebied van het Waterrijk Polderpark Oostpolder wordt grofweg begrensd door de Broekweg, het Gouwekanaal, de Nieuwe Broekweg, de Tweede Moordrechtse Tiendeweg, de Provinciale Weg en de spoorlijn Rotterdam–Utrecht. Opgemerkt wordt dat alle aanwezige woningen in het gebied en het terrein van DONK buiten het plangebied van het projectbesluit vallen.

Dit projectbesluit maakt de aanleg van een nat landschapspark in de Oostpolder mogelijk. Het landschapspark wordt openbaar toegankelijk.

Het ontwerpprojectbesluit ‘Waterrijk Polderpark Oostpolder’ is van 4 november tot en met 15 december 2010 gedurende zes weken te raadplegen/downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens is het ontwerpprojectbesluit te raadplegen/downloaden via de website www.gouda.nl/Inwoners/Bouwen_en_Wonen/Bestemmingsplannen en dan onder bestemmingsplannen online. Daarnaast ligt het ontwerpprojectbesluit voor eenieder ter inzage tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor belanghebbenden mogelijk om, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze in te dienen omtrent het ontwerpprojectbesluit ‘Waterrijk Polderpark Oostpolder’.

Uw schriftelijke reactie kunt u zenden aan burgemeester en wethouders van Gouda, t.a.v. de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met mevrouw L. Somers. Zij is telefonisch bereikbaar op 0182-588 363.

Gouda, 3 november 2010

Naar boven