Inspraak voorontwerp-bestemmingsplan ‘Zeeheldenbuurt – Bloemenbuurt, Hortensiastraat 1’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maken, ingevolge het bepaalde in de gemeentelijke inspraakverordening, bekend dat met ingang van vrijdag 5 november 2010 tot en met donderdag 16 december 2010 ter inzage ligt het voorontwerp-bestemmingsplan ‘Zeeheldenbuurt – Bloemenbuurt, Hortensiastraat 1’.

Het bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor de vestiging van een kamerverhuurbedrijf en een sportschool alsmede de bouw van een dienstwoning ten behoeve van het kamerverhuurbedrijf op het perceel Hortensiastraat 1 te Winschoten. Het betreft een herinvulling van de locatie Hortensiastraat 1, Winschoten van het Noorderpoortcollege.

Het voorontwerp-bestemmingsplan ‘Zeeheldenbuurt – Bloemenbuurt, Hortensiastraat 1’ ligt ter inzage in het gemeentehuis, Johan Modastraat 6, Winschoten. Op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur kan het voorontwerp-bestemmingsplan worden ingezien. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.gemeente-oldambt.nl onder actueel, bekendmakingen, week 44. Op deze webpagina treft u een link naar de digitale verbeelding van het bestemmingsplan. Tevens treft u hier een verwijzing aan naar de locatie waar de planbestanden digitaal zijn te raadplegen.

Tijdens de ter visieligging van het voorontwerp-bestemmingsplan kunnen ingezetenen van de gemeente Oldambt en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie geven op het voorontwerp-bestemmingsplan. De inspraakreacties dienen te worden gezonden aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Indien er behoefte bestaat aan het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u zich hiervoor wenden tot de afdeling Ruimte en Economie.

Naar boven